Smart Maritime Technology:

Disruptieve Technologie in de Maritieme Sector

 

Welke technologie brengt de komende jaren revoluties teweeg in de maritieme sector? Maritiem Nederland gaat in juni 2019 voor de tweede maal het congres Smart Maritime Technology (SMT) organiseren over disruptieve technologie in de maritieme sector. We willen managers en technici uit de maritieme sector laten zien wat de technologie is waar we op moeten inzetten, om de boot straks niet te missen.

Onder de naam ‘SMT’ willen we een inspirerende netwerkdag organiseren, waarin we managers en technici in de maritieme sector een overzicht willen bieden van baanbrekende technologieën, waar ieder maritiem bedrijf zich in zou moeten verdiepen en in mee zou moeten gaan om ook op lange termijn succesvol te zijn. 

 

Wanneer: donderdag 13 juni 2019, 11:00-18:00 uur
Waar: VNAB, Rotterdam
Voor wie: Technici en (innovatie) managers uit het maritieme bedrijfsleven.  Zowel reders, toeleveranciers als scheepsbouwers.
Door wie: Technici van bedrijven die baanbrekende technologie in de maritieme sector willen introduceren en maritieme bedrijven die deze technologie al omarmen

Waarom Smart Maritime Technology?
Het SMT congres biedt een inspirerende netwerkdag, waarop bezoekers een overzicht krijgen van veelbelovende technologie als 3D printen, kunstmatige intelligentie, augmented reality en smart maintenance. De maritieme sector is een no nonsense sector, dus deze buzz words zijn niet genoeg – de onderwerpen die aan bod komen moeten tot haalbare en snel uit te voeren innovaties leiden.
 

Meld u hier aan.


 


Tijdens Smart Maritime Technology zal ook de UPS-Day plaatsvinden bij VNAB in Rotterdam. Bekijk hier de deelnemende bedrijven aan dit event. Tijdens de lunch en netwerkborrel kunt u ook met de deelnemers aan dit event in gesprek gaan!

 

symposiumsoftware
 symposiumsoftware